Utflykt

Tyvarr blir det inte lika mycket skrivande har eftersom internet kostar sa mycket och att det inte hela tiden gar att lagga in bilderna fran kameran till datorn. I Vietnam snittade vi ju 2-3 svenska kronor i timmen, har kostar det 25 kr timmen overallt forutom detta internetcafet som vi hittat nu.. Vi fattade snart varfor.... Det var inte det snabbaste direkt!

Sen sist jag skrev tog vi en taxibat ut till oarna som sitter ihop via strander. Ser ganska frackt ut. Du stiger i land pa en och och gar ut pa beachen som ar langa och 100 m langre bort gar du over till en annan o. Det finns aven en tredje o men tidvattnet har varit ganska hogt senaste tiden sa dar fick man vada over med vatten upp till knana. Vattnet dar var riktigt fint men alla koraller pa botten gjorde att man fick passa sig med var man gick for att inte skrapa sig under fotterna. Det ar en grej som ar lustig med denna on. Koh Tao ar stallet man kommer till ifall man vill ta dykarcetifikat och overallt finns det dykarskolor och folk som bar runt pa dykarutrustning. De forsta dagarna fattade vi inte riktigt varfor sa manga manniskor har var skadade och hade blamarken, bandage pa armar, ben, kna, fotter och overallt dar man kan tanka sig. Sen kom vi fram till att det saklart var som sa att dom klantat sig under sin dykarutbildning! Skadade manniskor ar alltsa standard pa denna o.

Igar hyrde vi moppe for att kora och checka in on lite mer. Det tog ungefar 7 min for att ta sig fran ena sidan till den andra, sa liten ar on! Vi korde till en annan strand dar det var bra mycket mindre folk (aven om det inte direkt ar mycket folk pa stranden dar vi bor pa heller om man jamfor med stranderna i Phuket) och dar stannade vi i nagra timmar. Sen korde vi vidare till andra sidan on och kom fram till att det inte fanns mycket mer att se - knappt lont att hyra moppe egentligen, hade man haft lust hade man kunnat ga de strackorna istallet! 

Imorrn ska vi ta baten till fastlandet och vi har redan borjat fasa over den. Dock ar det inte en catamaran vi ska aka utan en annan slags bat sa kanske kommer det ga lugnare att aka tillbaka an vad det var att komma hit! Kanns konstigt att detta ar var sista hela dag pa stranden, blir nagra timmar imorrn ocksa, men sen blir det inte stranden forren till sommaren hemma i skane igen! 


Ska forsoka lagga upp lite bilder ikvall pa oarna som sitter ihop och pa Shark Bay som vi var vid igar ifall jag lyckas hitta en tillrackligt bra dator. Nu ska jag och Niklas ga ner till Linn och Sandra (som vi motte i Phuket och kom hit idag) pa stranden och sola, bada och spela lite strandtennis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0