Koh Tao

Koh Tao ar riktigt fint. Det ar en ganska liten och mysig o och tempot ar lugnt och man slipper charter-kanslan har som man fick i Phuket med alla forsaljare som drog i en, dyra priser och McDonalds till hoger och vanster. Batresan hit var definitivt vart det aven om det innebar att vi madde kasst hela resten av dagen efter att ha skumpat rundor pa det viset!


For det mesta har vi tagit det himla lugnt har. Linn har varit lite magsjuk och har fatt ligga inne i rummet i 2 dagar men hon borjar krya pa sig nu igen. Vi bor i en lite Bungalow-stad som ar riktigt mysig och en 5 minuters promenad bort ligger "stan" dar det ar lite mer os ifall man nu vill ha det. Maste erkanna att jag borjat trottna lite pa thaimaten nu. Senaste dagarna har vi mest kakat vasterlandsk mat som pizza, grllspett, kycklingfile osv.  Ikvall kakade jag och Niklas faktiskt thaimat igen i form av gron curry med kyckling. Man far det i en liten skal med soppliknande innehall som smakar kokos-curry med kyckling och gronsaker o till det ris. Vasterlandsk ar ju att foredra faktiskt!


Stranden dar vi bor ar inte bred men jattefin! Ganska skont att det ar smasten langre upp pa stranden istallet for finkorniga sandkorn sa att man slipper fa med sig hela stranden in till sitt rum pa eftermiddagen nar man gar hem for att vila sig. For det har vi borjat gora - sova middag! Haha, man blir helt slut av att vara i solen hela tiden och saklart drickervi for daligt aven om man forsoker... Pensionarer nasta ungefar.

Strandforsaljare finns det saklart har med men till skillnad fran andra stallen sa ar dom inte sa patrangande. Dom gar runt med sina majskolvar och en grill och lite ananas och vill man ha nagot ar det bara att vinka till lite.

Igar stotte vi pa nagra bekanta till Niklas. Ganska otippat. Detta ar tredje gangen vi moter nan hemifran. Varlden AR verkligen liten. Vadret har hallt sig bra och imorrn ska vi antingen hyra moppe eller aka bat over till nagra smaovar brevid som ar ihopalankade med en strand. Det lat ju frackt sa det maste vi se! Den 10e har vi bestamt oss for att aka till Bangkok for att shoppa dagarna innan vi ska aka hem =) Vi tankte prova natttag och hoppas pa att vi slipper att bli bestulna denna gangen... Vi bokade biljetten redan idag och det var nog tur eftersom det i princip inte fanns nagra platser kvar. Vi faser lite for batturen tillbaka till fastlandet men folk sager att den brukar ga lugnare till - vi hoppas att dom har ratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0