Back in Bangkok

Sa var man i Bangkok igen. For fjarde gangen pa denna resan. Bangkok ar ju dit man aker - nar man tanker aka nagon annanstans! Och denna gangen nar vi ska aka vidare, sa ar det ju faktiskt hemat... Oj vad tiden har gatt snabbt. Kan inte riktigt fatta att jag snart varit hemifran 3 manader, att det ar minusgrader hemma och att julen inte har existerat denna vinter.  

Hur som helst sa gick resan hit helt okej. Vi blev hamtade av en pickup kl 2 pa dagen for att ta baten till fastlandet kl 3. Tydligen skulle inte den baten ga eftersom det blaste for mycket, och vi fick vanta pa en annan bat som skulle ga kl 4. Ganska dryg dotid, men det visade sig vara vart det eftersom vi akte en annan slags bat an vad vi gjorde nar vi akte till Koh Tao. Catamaranen gungade upp och ner och man fick riktigt sug i magen var gang det skumpade till. Denna baten gungande fram och tillbaka i sidleds, och eftersom vi dessutom preparerat oss med aksjukepiller sa madde vi prima! Men drygt var det ju anda - sitta 2 h pa en bat och spanna sig for att forsakra sig om att inte glida av satet. Vaskor for hit och dit, bord trillade, folk kunde knappt ta sig fram till toan pga vagorna osv. Huvudsaken var att vi inte madde illa iaf och det tackar vi for! Halv 7 var vi framme for att kaka lite och ta taget kl halv 9. Da visade sig att taget var forsenat till 22:10. Annu mera dotid alltsa! Nar vi val kom pa slocknade vi alla ganska snabbt och att aka natttag ar definitivt att foredra jamfort med att aka nattbuss!

Sahar sag det ut pa taget nar baddarna var uppslagna. En sang uppe och en sang nere. Toaletten lag langst ner i korridoren och tomdes ut pa sparet - saaaa frascht!

Idag kande vi for att unna oss lite lyx och checkade in pa det hotellet langst Khosan Road som har takpool. Blev lite sol dar uppe idag innan vi begav oss till MBK for shopping. Dar kopte jag bland annat en stor resvaska som vi slangt ner allt vi handlat idag, och det ar faktiskt en hel del - vaskan ar ganska stor och 75% full skulle jag tro! Nu ska vi alldeles strax se bio. Far se vart vi gor av var stora vaska under filmvisningen, men nar man gar pa bio har brukar det ju vara ratt sa tomt, sa den far sakert plats brevid oss =)

Imorrn aker Niklas hem pa kvallen, sa under dagen ska vi inte gora sa mycket, pa tisdag tar kanske jag och Linn en sista shoppingrunda innan vi beger oss mot flygplatsen for en hemfard pa 12 h!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0