Location: Hue

Har sitter jag pa ett halvrisigt internetcafe bland massa vietnameser och en och annan backpacker. Hue var kanske inte sadar jattekul, vi har kollat lite tempel och ett stort citadel dar kejsaren holl till forut, det var ganska frackt, men det var molnigt pa morgonen nar vi gick dit for att mitt pa dan bli gassande sol och lite halvdumma som vi ar hade vi inte kepsar eller solkram (elr jo linn hade solkram) sa vi gick hem och halvdeckade pa hotellet.

Resan hit gick hyfsat bra. Det tog ju 14 h och jag lyckades sova nagra av dom, men helt enkelt var det ju inte. sa stor liggplats i bussen hade man inte och vagarna ar ju allt annat an bra byggda. Hihi. Redan imorgonbitti tanker vi aka vidare till Hoi An, som ligger utmed kusten. Dar ska vara riktigt fina strander sa vi hoppas pa bra vader!

Som vanligt nar man ar ute och gar pa stan forsoker vietnameserna prata med en, oftast vill dom vi ska aka motorcykel med dom, elr "motobajj" som dom sjalva sager. I fredags nar vi akt runt i Halong Bay och klivit iland pa Cat Ba stod det nagra koreaner och pekade pa oss och efter en stund vagade 2 sig fram... Dom fragade om dom fick ta kort pa oss. Hahaha, jag kande mig riktigt exotisk! sa dar klamde en korean sig in mellan oss och sa stod den andra och fota, sen tackade dom och skyndade sig glatt darifran. Idag stoppade en aldre manp oss och borjade prata. Han var larare och sken upp som in i norden nar han fick hora att vi var fran Sverige, hans brorsdotter bor tydligen i Sthlm och har man och barn dar.. Sa vi satte oss ner och drack te med honom! Haha! Han lovade be for och var resa, riktig skoning den dar!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Heeeeeeeeeeeeeeej! sitter vid ett tangentbord som det inte är något fel på. tack så mycket, och hoppas ni har det kanoon, saknar dig massa ditt hue i hue! Hälsa tillbaka till Linn :)

2008-10-27 @ 13:35:08
URL: http://tiiilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0