Nha Trang

Som jag sagt tidigare funkar det sadar att lagga in bilder pa datorerna har nere. Men innan nar vi var och kakade (pizza - mycket gott!) sa lanade vi deras dator en stund och jag hann lagga over nagra styckna =) 
                                        

 Forsta bilden ar fran Nha Trang Beach, den andra ar nar Linn koper armband av de vandrande affarerna, den tredje ar ett gang munkar pa stranden, vi blev ratt chockade nar dom drog upp sin digitalkamera och borjade fota varandra och den fjarde bilden ar jag innan vi gick ut pa Halloween, med kjolen jag ocksa sydde upp i Hoi An samtidigt som klanningarna.                                                                                                                                             

Igar var det party igen! Vi motte upp svenskarna och Melissa fran Montana sen gick vi pa barrunda. Vi avslutade kvallen pa Sailing Club, ett feststalle nere pa beachen och det var helskon stamning att parta loss barfota nere i sanden =) Alla backpackers sag lite halvslitna ut, medan alla vietnameser klatt upp sig som om dom skulle pa bal! Jag menar - hur bra gar det att dansa i sanden i hogklackat och en tajt klanning..? Det ar gott att vara svensk och blond - efter lite tjat slipper man betala intradet ;) 

Imorgonbitti drar vi vidare till Dalat. Det ligger lite langde in i Vietnam, och vi tankte att det nog kunde vara dags att ge sig pa lite treeking dar ifall vadret ar okej. Det ar ju bergit dar och da brukar det ju ibland kunna regna lite, men vi hoppas pa det basta. Vi hade igang TV innan uppe pa hotellrummet. Tydligen var det ordentliga oversvamningar i Hanoi nu, sa vi ar glada att vi inte ar dar langre! Det ar ju kaos i den staden i vanliga fall, sa det lar vara megakaos nar det ar oversvamningar dar..  

Kommentarer
Postat av: FEBB

Älskar din semesterblogg, haha!

2008-11-02 @ 10:39:48
URL: http://febb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0