Nha Trang = Lovely


Nu ar det tredje dagen vi ar i Nha Trang. Har ar riktigt fint :) Vi bor pa ett trevligt hotell och betalar 7 dollar for rummet - det ar lagom. Stranden ligger en minut bort och vadret ar kanon an sa lange. Vietnameserna vi pratat med sager att det brukar vara fint i ca 5 dagar, regna 2 dagar, sen fint igen sa jag antar att vi kommit hit under det fina dagarna.

Lite sol och bad har vi saklart hunnit med! Sa skont att inte gora nagonting faktiskt sa mkt som vi farit rundor innan. Bara ligga under en kokospalm och slappna av =) Fast saklart har vi tagit en liten tripp runt stan. Forsta dagen gick vi for att kolla pa en gigantisk Buddha. Dar lag aven en massa tempel och dar bodde munkar som tog hand om stallet, och det var aven en munk som tog oss alla 158 trappsteg upp for att titta pa den stora Buddhan.

Nagot som jag inte gillar har ar alla efterhangssamma vietnameser. Nar man ligger pa stranden kommer det hur manga vandrande affarer som helst och sager - Hello, buy something?! Sen kor har runt ett gang pa motorcyklar som kallar sig Easyriders och vill att vi ska aka med dom upp till bergen och kolla hur vietnam verkligen ser ut. Efter att fatt fragan 100 ganger var vi tvunga till att fraga hur manga av dom det fanns, svaret blev 67 st i Nha Trang sa det forklarar ju en del.

Igar var det Halloween och det firade vi med att ta var forsta kvall ute sen vi kommit ner hit och vi hade riktigt kul! Traffade en massa andra backpackers och svenskarna som vi motte i Halong Bay sa det blir nog en favorit i repris ikvall. Vi vet inte riktigt hur lange till vi ska stanna har men jag tror vi aker vidare imorrn elr pa mandag.

Sitter vid hotellets datorer och det gar inte att lagga over nagra bilder har tyvarr, men sa fort jag sitter vid en dator som ar lite mer uppdaterad sa kommer det bilder harifran ocksa =)


Kommentarer
Postat av: emelie

oj fy vad fränt :D hur länge var du där? eller är du därnu?

2008-11-01 @ 11:48:24
URL: http://stylebyemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0