Flygbiljett bokad

Jahapp. Det blev inget Bali. For dyrt och dessutom sager dom som vet att det kan bli oroligheter nasta vecka eftersom dom ska avratta terrorister dar och Australiens och Nya Zealands regering har tom avratt sina medborgare att aka dit... Sa kanske var det lika bra att biljettpriserna var for dyra! Nu blir det Malaysia istallet! Varken jag eller Linn ville dit innan, men vi vill garna hinna med ett annat land, och det var hyfsat billigt dit, sa vi kopte oss en Lonely Planet och laste lite om landet i den sen boka vi flyg dit =) Lite impulsivt - men det blir sakert bra anda. 


Independence Palace. Presidenten och andra viktiga personar har fortfarande sammantraden har.



Jag och vyn pa nagra av alla halvfardiga skyrskrapar i denna stad.. 


Vi gick till The War Museum. Man fick verkligen obehagliga kanslor av att se allt som hant och hur det har forandrat manniskors liv. Tex foddes det sa sent som pa 90-talet barn med fruktansvarda missbildningar pga de giftiga amnen som USA spred i landet under kriget... 

 
Diamond Plaza. Ett stort shoppingcenter. Riktigt exklusivt. Kanske lite mycket USA-stuk pa det...


Notre Dame Katedralen (och alla mopedister for den delen)

Idag har jag och Linn blivit intervjuvade tva ganger av vietnamesiska studenter. Bada gangerna handlade det om vad utlanningar tyckte om landet osv. Lite halvkul faktiskt att prata med dom. Det kanns verkligen som att dom skams nar dom pratar med oss och dom tackar oss overdrivet mycket for att dom fick lana var tid. Gillar Saigon battre an Hanoi. Det ar en mer valmaende stad eller vad man ska saga. Men det ska bli kul att byta land pa mandag och se nagot annat =)  

Kommentarer
Postat av: Jonas

Hejdär lillsyrran :)

Malaysia tror jag verkligen på, en i klassen var där i två månader och han gillade det starkt!



Förövrigt sjukt skoj att läsa hur det går :D Blir mer och mer avis för varje ny post!

2008-11-06 @ 18:28:54
Postat av: Elin

Hej gumman :) Det är alltid lika kul att läsa om hur ni har det :) Låter spännande med Malaysia, hellre det än Bali i nuläget väl.. :)

Hoppas allt är bra med dig och att du inte råkat ut för någon sjukdom eller så. Är lite avundsjuk för att du får vara i värmen och jag är här hemma. Haha.

Men jag flyttar ju snart och då blir det lite miljöombyte, det känns skönt.. :)

Saknar dig, kram!

2008-11-08 @ 01:28:17
URL: http://loenn.blogg.se/
Postat av: EMMA

Tjena brossan! Hoppas allt ar bra med dig! Det ska bli spannande med Malaysia aven om det inte alls lockade for nagra manader sen! Hihi jag forstar dig, du far fara ut och resa sen igen nar du ar klar med pluggandet! :D

2008-11-08 @ 11:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0