Jul i Thailand

Tomtemossor hittade vi i alla fall. Pavag langst stranden mot restaurangen dar vi bestamt att vi skulle ata stotte vi pa en liten thaitjej som salde dom sa vi slog till direkt. Mossorna kunde till och med lysa och spela en liten melodi och allt. Vi slog till stort och kakade bade forratt, huvudratt (Niklas kakade tva) och efterratt. Ar det jul sa ar det ju! Sen blev det en svang inom en bar innan vi fick ga hem igen eftersom vi faktiskt skulle ga upp kl halv 6 idag. Det var riiiktigt segt men upp och ivag kom vi i vart fall.


Vi akte till Khao Lak for att aka ut till nagra olika oar, bland annat Similar iland. Vi snorklade och solade och badade och hade det riktigt gott. Var helt klart basta servicen vi fatt nagon gang pa hela resan, men det kostade ju verkligen darefter ocksa och sa blir det val nar man haller till pa lite mer turistiga stallen. Lunchen var god och till och med Nisse och Mattias blev lite smaimpade av thaimaten. Snorkla var ju inte helt enkelt - det var ju inte igar man gjorde det sist direkt. Bara att simma med simfotterna var ju svart fran borjan och att andas med munnen och inte med nasan tog ett tag att fatta. Vi simmade bland korallrev och spanade pa massa lustiga fiskar med langa nasor och massa olika farger och nyanser. Synd att man inte hade en undervattenskamera och kunde fota allt =) Turen tog hela dan och vi var inte hemma forran vid 8 tiden.








Jag och Niklas har bestamt oss for att bo vid en annan strand har i Phuket istallet som heter Patong Beach. Stan dar ar mycket storre och det verkar mer livat. Har vid Katabeach ar dott langst gatan vi bor vid och langst gatan ner mot stranden ligger alla barer med thailandskor i som forsoker ropa in Niklas till sig hela tiden. Sa vi trivs sadar. Linn har sin familj har och Sandra, tjejen som vi motte pa bussen, sa hon stannar nagra dagar till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0