Framme i Koh Samui

Resan gick bra. Tog lite lang tid bara. Boende var heller inget problem att fixa och imorrn tar vi speed boaten over till grannon for att fira nyar. Har ju inte riktigt koll pa hur har egentligen ser ut eftersom vi kom hit nar har var morkt. Det morknar ju redan vid 6 tiden ungefar. Har ska ju finnas ett gang strander och den vi bor langst verkar an sa lange vara ganska somnig. Far se om vi hyr moped en dag och kollar runt lite :)

Det blev Nachos pa Harrys igar igen! Supergott. Idag nar jag kakade pad thai (nudlar, groddar, kyckling och agg pa ett ungefar) sa kande jag mig riktigt besviken! Thaimat ar faktiskt ingenting jamfort med mexikansk =) Jag och Niklas gick vilse i Patong igar. Vi gick och gick och gick tills vi inte visste var vi var och hade gatt sa langt att vi inte orkade ga tillbaka sa vi fick faktiskt ta en taxi.

Kanns anda lite skont att vara har. I Phuket var standard fraserna "Hellooooooooo, thai massaaaaaaaaaaaaaage", "you wanna make a suit?" och "Good price - ONLY for yoooou!" Har ar later dom en ga pa gatan i fred utan att vilja salja saker till dig. Gillar inte heller nar man gar i en affar och butiksbitradena gar efter en och flaser en i nacken. Fattar dom inte att dom skrammer bort sina kunder?! Tydligen inte. Ikvall kakade vi tydligen pa en helt nyoppnad restaurang och vi fick "discount", fick sjunga karaoke och en liten thailandska borjade sjunga pa sin halvdaliga engelska endast for oss. Vi maste varit deras forsta vasterlandska kunder eller nagot sadant.

Imorrn blir det beachen och sen firas nyar pa grannon som sagt. Far se om det blir lika galet som folk sager. Det ar i alla fall sa mycket folk som ska dit att hela on ar fullbokad + att det kommer en hel dros fran grannoarna...
GOTT NYTT AR !

Kommentarer
Postat av: Emma A

GOTT NYTT ÅR GUMMAN :) <3

2008-12-31 @ 17:05:06
URL: http://emmaja.blogg.se/
Postat av: Linn

Tycker om det du skrivit! Trevligt att se en del fina grejer och inte bara det generella sakerna som man kan se om hela tiden. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0