Back to Bangkok

Nu ar vi i Bangkok igen. Planen att ta bussen direkt till Phuket funkade inte, men det var nog lika bra. Man blir helt mor av att bara aka buss hela dagen. Vi aker imorgon istallet. Sa det blir en hel dag i Bangkok imorgon med eftersom bussen inte gar forran kl 6 pa kvallen. 16 h senare ar vi framme i Phuket - snacka om DRYGT.

Linn och Niklas plaskar i det turkosblavattnet.


Pa kvallen satt vi och kakade middag pa "Treehouse". Riktigt reggaestalle. Linn och Niklas tog sig varsin "Happyshake". Ingen visste vad som egentligen var i dom. Sjalv fick jag antligen min efterlangtade Strawberry Daiquri! Ratt som det var fick Linn en till drink som vi inte hade bestallt in. En bit bort satt en man och skalade med henne. Vi blev lite fundersamma och antog att den var fran honom. Helt plotsligt borjade hans kompis (en gubbe) att  ta bilder mot  vart hall och en liten stund senare kom mannen som bjudit Linn pa en drink fram och gav henne ett vykort dar det stod ungefar "I think you are beautiful. This is my email." HAHA vi hade ganska roligt till det. snubben var ju minst 45 ar gammal... Vad trodde han egentligen?!

Pa kvallen stack vi ner till en strandfest och sag lite "Fireshow". Dom ar verkligen grymt duktiga. Det skumma med Koh Chang for ovrigt ar att man ser massa manniskor - bade turister och thailandare - sta och leka med drillpinnar och bollar med kedjor overallt. Jag holl pa att bli galen pa det. Om morgnarna och eftermiddagarna motte man dessutom hur manga turister som helst som var ute och joggade. Aldrig sett sa manga halsosamma manniskor pa samma plats nagon gang innan. Vem orkar for ovrigt med att jogga i denna varmen...?

Ikvall har vi shoppat loss langst Khosan rd. Har finns verkligen hur mycket som helst. Langtar nastan tills vi kommer hit nasta gang innan vi ska aka hem och man kan kopa med sig allt som man vill ha, men inte vill bara runt pa just nu.

Kommentarer
Postat av: Fredde

Hälsa Nickepicke! Säg åt honom att bära störtkruka @ all times. Vet ju inte när han drämmer i backen den stackars pågen. Ni har det väl varmt & skönt och sitter o sippar på var sin mai-thai eller va de heter nu för tiden. Utmana Niklas att äta friterade saker som gräshoppor o skorpinoner och ta bild på honom så vi har lite att snacka om i sommar. Pussipuss, Hälsa Linn!

2008-12-21 @ 06:21:51
Postat av: Arandur

God morgon :)

Passa på att besöka min fotoblogg också :P

2008-12-21 @ 06:28:54
URL: http://arandur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0